About me

My photo
BLOG SAYA GANAS , IF TAK SUKA BOLE TEKAN (x) THANX FOR VIEW ,

dia dah pergi (:

hmm u know whatt , sedih weh , arghh , dia pergi sebab baik , aku kena la terima right ? lagi pon baik untuk diaa , oh ok hanii , cool ! huh bangun2 terus mandi and siap2 , then kol my hubby , first dengar suara dia , errr __' no komen , haa , cakap2 then aku kena gerak dah takot bas tingal , macam2 aku pesan kat dia , and just hope dia ingt la pesan aku tuu , and then kat sekolah tadi aku nampak dia , but aku x espect tu dia ok , buat x tahu jela , then naik kelas budak2 cakap zairul datang tdi , huh aku buat elek jee cos aku ingt diorg tipu , but ape diorg cakap tu btull , huhh terlepas laa nk jmpa , it ok lepas ni bole jumpa lagii , tak kemana right ? jauh2 jugak but we all still dekat , i will miss you B , i doakan you kat sane belajar rajin2 , ilmu tu diberkati and tak de bnde yang buruk berlaku , amin :)

zai (part 2)

woahahahha oke oke ni haa , tadaaa zai part 2 , wahh ade gitu , kau ade ? kesah ke ? oh plis la , haha sruisly gedik la kau hani , ok great , hah today i meet my lovely person , who ? of cos zairul hakim a.k.a popeye a.k.a ambulance (haha kompem zai gelak kalau dia baca ni , cherss only me and u know about this) haha , just meet kat area sni je babeh , for last laa , after this mybe masing2 bizi kan , oh dapat jugak spend time for my big tettttt tu , haha , ahhh miss that moment sys , alololo gedik nyee , haha ok i know , msti ade yang mnyampah dgn post love love aku ni , walaweh kau jgn kecoh sgt laa , tuhan dah bagi setiap manusia ade perasaan , so kau pkir laa ekk , kwn memang kwn but ade batasan right , haha kang ade lak kena ceramah kat sni (lari tajuk la) haha , ok that all , iloveyousomuchhhhhhhhhhhhhhhhh , i will miss you B , u are the best in my life , muahhhhh :* (tak suka post ni kau belah sekarang)






<-- aw aw aw suka gila gambar ni , lawa kann , haha perasan sudaa , haha dia amik mesti la lawa wehh , haha , iloveyou







<-- says no toooo zzzz , haha , alololo buat2 malu lak kau hani kann , pdahal kau jela jdi model dia tadi , haha nsib baik memory tu byk , kahakhakahakahakha , iloveyou







<-- aw aw so sweet like me hani maduu , wahh , puih gedik kau laa hani , haha , i miss youu syg , haha , aw aw aw grrr ! iloveyou








<-- aw aw aww grrr , jgn jeles tgk pic ni , ahha if nak buat kontroversi kan , kau kontroversi kan diri kau dulu okk , takot makan dri sndri jela weh , huh sekurangnye aku x hipokrit letak pic ni , okkk , iloveyou

zai (part 1)

yehaaa , walawehh , apakah ? haha , ok ok seperti post yang lalu , aku ckp aku akan psot spcial pnye psl my popeye right ? ok ni baru part 1 , haha ade lak part 1 kan , oke nnti muncul lak part 2 , tnguuuu , haha , seruisly aku suka dia pergi belajar , but kalo dikotkan suka aku just 2% lagi 98% ??? tu mcm2 ha , sedih , macam2 la a, ok aku suka cos dia nak smbung belajar , lagi pon dia harapan family dia kann , anak sulung , biasa laa dude , orang pndai takkan nak pndai tang tu jaa , kang hancusss lak (ayat sapakah) haha elek2 seprti gua bilang kat cheras je dia belajarr (institut professional baitulmal) huh under uitm , ala stiap2 weekend dia balek , so elek hani elek , cool ! haha but mcm la ley jmpa , haha aku ni kena tgk muka dia selalu , sejuk skit (alahai puji nmpk) haha ala webcam kan ade , kita skype laa , ahha btw my dady dah beli lappy so chaiyokk , abis laa lappy tu aku kejakan , haha oke lari tajukk , ok that all , part 1 pon tak tahu nak stry ape , tambah laa part 2 pulak kann , so gudbyee , haha , i will miss you zai , grrr






<-- seorang2 ke bang ? meh adek temankan (sumpah kau gedik hani, eeuww) haha , sian dia kan kan , alahai , study2 elok2 nahh , tamau noti2 nahhh







<-- and one more thing , itu tiger kan kan dia bawak gy belajar sekali , ohhh i will miss you too tiger , haha tu amanat aku tuu tauu , dah 3 bulan tiger tu dengan kitaorgg , bersih lagi weh (aku jaga tau) haha , ILY

kembali XD

wahh salam u all , dah lama tak blogging , lama la sgt (padahal baru bape hari je) , haha yela aku bizi skit laa weh , exam katakan , walawehh , wish me oke , yeazaaa , aku tak tahu la nak post ape ni , rase macam busan kan blog aku ni ? yea i know , huh nanti aku tukar oke , no idea right now , wow , aku nk stry ape ni ? err___'
ok ok ok haa pasal maxis , hello maxis ni kan kan ..........zzzz ahh kalo diikotkan nak aku maki2 je maxis ni weh , tiap2 malam kacau dating aku , asyek2 line tak ade , mak aii takkan aku nak gy tarik wayar kat tiang tu lak baru kau nak adoo , gilo ka=.= huhh kadang2 nak buat SS(super saver , sape yg gayut tiap2 mlm tu tau la) pon tak ley weh , tarak guna laa , taik btul (ops sory ayat gua ni ganas skit) haha yela umum kann , if psl promosi bole pulak maxis tu buat macam2 , nak aku baleng jee , UUUWEKK ! and one more thing , isnin ni (23.5) ahh tarikh paling aku ...... hmmmm sodih ni , apa kehal aku ni ? haha oke , kenal zai (popeye aku weh) haa dia nk pergi tingalkan aku dahh (COP bukan tingalkan selamanye laa , just gy study) kat cheras je wehh ,ok elek hani , elek , seruisly tak de la jauh mne weh , dekat je and dalam malaysia lagi la babehh , dun wori be happy , lagi pon tiap wekend dia balek weh , so senyummmm lalalallalala , kahakahakahakah , ok psl zairul nak pergi tu nnti aku buat post khas utk dia ok , kena bg sweet skit , baru aw aw aw , laaa gedikk ---'
ok last last ok , haha msti dh mnymph dgn post ni , ok nk says gudbye kat sir hadi and munir , you all the best la(puji skit ok, tak ley byk2) haha the best thing i remeber is katt gunung laa , haha chaiyokk , pape pon hope happy in ur life and kalo dh kawen ajak SAYAAAAA (PROMOTE)







<-- heee last day diorg , haha , see see ade pic aku tuu , hahahahaha

bday sis atin :D


khekhekehe happy bday sis ! walawehh , hope panjang umur yee and dimurahkan rezeki tau tauuu , and hope hope hope happy wif apis yee , just smile oke ! ily kaka , muahhh skitttt , grrr

exam mid year stated !

actualy 16/5 until 22/5 exam mid year but 18/5 bagi aku baru stat exam yg btui2 maa , oh goshh how about my study ?? dah la bodo , patu malas lak stdy , ape ke jenis kau ni ?? haaa ? walawehh subject science memang aku target la kali ni , woahahaha sebab ape ? sebab aku stdy smpai sakit otak weh , ahha , and for sejarah target lulus je sebab aku bnci sejarah !!! dah la kena ingt org yang dh mati and sejarah dulu allalalallalalala . ahh tak suka , btw wish me gudluck yee :) and one more thing , jangan ckp aku ni dok umah terkangkang je weh and x buat keje lngsung laa (aku ckp kat org dlm umah ni) , sruisly penat doee , huh , kdg2 aku on9 pon bukan aku hadap pc ni but buat keje lain wweh , waste my time if 24jam wif pc ni , errrr , ok gtg , buybyee

TEACHERS DAY !



salam , alahai cuba korang tgk post lama aku weh , walawehh aku rse dh lme aku tak bg salam , oh MG ! gagagagga , ok dah , today teachers day , so happy teachers day , hahahaha , tadi dtg sekolah mcm biasa , then ade perhimpunan , err paling benci , oke pastu ckgu BIG BRO bagi ucapan teks blaa..blaa , aku dari jauh buat dont know je , bukak buku sejarah then baca , then ade pngawas sruh aku tgk depan , weh salah ke aku nk baca buku , bukan selalu aku jd baik weh , huh so buat selambakkkk BADOKKKK jela , kesah sgt ??? puihhh laa weh , then naik kelas , ingt nk wish teachers day kat mumy aku but disebabkan not in mud ( actualy muka ngntok ) so buat elek dh laa , hahaha then exam seni , goshh aku pakai hantam je weh , lukis2 jee , btw ade sir munir tolong lukiskn utk aku , hahhaha fian jeles je bhai , ok thx cikgu , haha , and time balek , ok GGGGG , paling kusut la gua cakap , nk balek smua moto dok himpit dengan aku , dah la dengan nak cepat , bas awal pulak , errrr malas kau la nk gdo ke ape , ade aku kesah sgt ? haha , then dlm bas we all snap pic , hha just a simple pic , so meyh usha skitt







<-- tak bole selekeh lagi ke hah kau hani ? oh aku gy sekolah nak belajar weh , so korg jgn nak complain psl tudung aku ye , kesah pulakkk



<-- ape kemende laa minah ni , agak sewel ke ? haha btw aku tak comel time ni



<-- selepas turun bas , haha kat area rumah ni , hahahha sempat lagi tau XD