About me

My photo
BLOG SAYA GANAS , IF TAK SUKA BOLE TEKAN (x) THANX FOR VIEW ,

advice :D

***yea morning world ! haha aku upted wktu pagi yang agak tak menerang ni oke (padahal terang sgt2 ni) , haha , oke mcm ni , aku just bagi pendapat oke but pndapat aku ni pon tarak btui laa , haha bukan nk mangata oke , dri hati ke hati je , biasa la mnusia biasa , heeee :D

***ok firstly , aku ni kadang2 mnyampah jugak org dok madu asmara , ok fine , yg ni yg org akan kata ni kat aku , LOL mcm ni , if nk madu kaseh tu bia laa tmpt lain jgn smpai rumah aku weh , ok aku tk kesah nk berkawan sebab aku pon berkawan , but aku ni jnis tk suka tngung dosa org sebab dosa aku sndri pon tah kemana , aku sedang mencari pahala ni , yea bagus hani , anda sedang mncuba , ahah , if nk galak sana sni , cer tmpt lain , jgn laa smpai rumah gua der , malu beb , parents gua mcm suka je doh , aku pon tak macam tu weh , bole pkir jugak aku ni , bak kata abah aku *BE MATURE* , oke ? aku ni bukan spe2 nk tgur doe actualy , but entah la , aku ni pon bukan perfect macam korg smua kan kan , so pkir2 laa , bg la matang skit cara pemikiran tu weh ,

***bole pandang-pandang , lalallala tak ingt lirikkk , bye*

No comments:

Post a Comment