About me

My photo
BLOG SAYA GANAS , IF TAK SUKA BOLE TEKAN (x) THANX FOR VIEW ,

saya sedang mencuba !


woahahahha , dengan ini ..... lalala , ape lagi la gua mepek ni der , haiya , oke aku suka tgk org pakai tudung , nampak cantik bangattt , ulallala , haha , tapi aku ni bila la pulak kan ? tahun depan ? hah tak tahu laa , sekarang ni org pakai tudung berfesyen2 hah , great ! haha , oke aku nk je pakai but mcm biasa la takot jd hipokrit , sekjup pakai kjup tak , bangang kan ??? ape la aku ni weh , ramai yg ckp aku pakai tdung ni cute, makk aii cute ? ohh tqtqtq banggaaa nyaa , oke enough ! haha korang2 semua doakan la aku ni supaya cepat terbukak ye , pas ni bole pakai tdung weh , yela , dosa dh byk , pahala entah kemana , kita nk mati tahu ke bila ? so cepat2 la bertaubat weh , ingt la tuhan skit der , huhhh , hope tercapai la niat aku ni , aminnnnn :)))

*lelaki sekarang pon cari popan bertudung , but jgn la smpai laki tu sruh pkai tdung bru korg nk ikot , nnti kalo dh tak tahan bukak jugak kan ? so lebih baik ikot niat tu , baru la ikhlas*

No comments:

Post a Comment