About me

My photo
BLOG SAYA GANAS , IF TAK SUKA BOLE TEKAN (x) THANX FOR VIEW ,

azwa :)


this post for u azwa , hey azwa , sori oke if buat azwa terase pape , dek hani tak kata pape pon kat azwa laa , my old post yg mepek2 tu psl lain laa , tak ade mngena psl azwa oke , if dek hani tak suka cara azwa pon , takkan laa dek hani nk ckp depan2 kan ??? anyway sori laa babe , i just says what i talking about laa , sori laa sesangat2 if buat terase tuu , heee XD , lagi pon azwa dh mcm kakak dek hani kan , takkan nk masam muka lak right ? ala pkir positif la , what my dad says it mybe true , i dont know laa what my dad talking about , futuree or blaaa.blaa , oke ? dek hani pon pngai budak2 jugak kdg2 , so dek hani pkir just diamkan dri lagi bgus , haaa , smile oke :)

*POST UNTUK AZWA JE , IF KORANG TANAK BACA TU BELAH LA*

No comments:

Post a Comment