About me

My photo
BLOG SAYA GANAS , IF TAK SUKA BOLE TEKAN (x) THANX FOR VIEW ,

black white

wth ! hah tibe2 je , oke tahu ! hahaha psfttt skarang ramai dah tegur yang aku ni dah HITAM !oh mak aiii , gilak laa , mama aku pon ckp yg aku ni lebih HITAM dari ayah aku , what ? teruk dh tu , haha bukan nk ckp ayah aku tu hitam sgt but memang hitam laaa , tp ensem aw (puji lak) , hahaha , mama aku ckp aku hitam since aku sekolah pagi ni , hah aku pon rse mcm tu gak laa cos semacam je kulit aku ni tapi cumel kan kan ? tahu dahhh , haaha (perasan) , oke time form 1 and 2 kulit aku agak putih laa , haha , tak de la merah sgt kn , huh , oke wtv laa , kulit mcm mne pon tetap jd org jugak kan ? so kira bersyukur laa aku ni , hahahhahah ,

*POST KEMENDE NI ????*

No comments:

Post a Comment