About me

My photo
BLOG SAYA GANAS , IF TAK SUKA BOLE TEKAN (x) THANX FOR VIEW ,

exam mid year stated !

actualy 16/5 until 22/5 exam mid year but 18/5 bagi aku baru stat exam yg btui2 maa , oh goshh how about my study ?? dah la bodo , patu malas lak stdy , ape ke jenis kau ni ?? haaa ? walawehh subject science memang aku target la kali ni , woahahaha sebab ape ? sebab aku stdy smpai sakit otak weh , ahha , and for sejarah target lulus je sebab aku bnci sejarah !!! dah la kena ingt org yang dh mati and sejarah dulu allalalallalalala . ahh tak suka , btw wish me gudluck yee :) and one more thing , jangan ckp aku ni dok umah terkangkang je weh and x buat keje lngsung laa (aku ckp kat org dlm umah ni) , sruisly penat doee , huh , kdg2 aku on9 pon bukan aku hadap pc ni but buat keje lain wweh , waste my time if 24jam wif pc ni , errrr , ok gtg , buybyee

No comments:

Post a Comment