About me

My photo
BLOG SAYA GANAS , IF TAK SUKA BOLE TEKAN (x) THANX FOR VIEW ,

kami terbaik :)

oh haha , ni pic kitaorg time hari kawad , pic kesemua beratus2 hah but ni je la yg aku amik , hahahahah , byk gler la , if nak tgk laa kat pacegggg Ebookkk yaa (fb la weh)
meyh tgkk meyhh


<-- haha kelakar je , haha gila2 laa gua cakap sama lu weh , hah ini diaa , nampak tak aku tuu ? nampak takkk ? ala yang kat bawah tuu , haha cumel kan ? grrr gedik jelaa , dok atas rumput bagai2 , weh ni aku oke , so suka hati laa , otak gila2 jeee , btw comeii kan we alll


<-- ni lagi laa , haha actualy excted sgt tuu nak lompat hah sampai gitu sekali , woahahahha , mesti mak mertua aku tgk nnti terus cancell nk buat menantuu , ahhaha , ala ni biasa2 jee , hahahahah , belom yg tergolak agyyy , hahahahhaha , jgn dok komen byk2 , if komen aku comei byk2 , ok yg tu i likeee , hahahaha


<-- haha pic yang tak sengaja di ambill , oh goshhhh cumelll kann (sumpah perasan) , hahahahha btw time tu ecah nk amik pic dia kat tingkap , biasa laa , spe tak kenal pngai hanikarniza kan , so aku mnyelit jelaa , hahahah aku tau cumel so shfftttt , diam yaa


<-- haha makk aii over nye aku , anak sapa laa ni , hahaha mber aku buat elek jee , yang aku asyek BERSAMAMUUUU (iklan DIGI) , hahahahhaha , well saya memang gedikkk


<-- haha kangen pulak time ni , wahh speaking indon yaa , haha hah ni time sorak2 , ahha sape leader beb ? helloo gua laa (acehcehcehh bngaa lak) , hahahaha , time ni memang abis kuat la suara aku , spe x dgr tuu , sah engkao ade sound BJWRFWFGUIWGUFVW3FUI2D2VJHD2FGDF , hahahaha , ni la akibat smpai skrg still skit tekak , hahahhaha btw love krs aw aw


<-- haha gempak tak gua lompat der ? ahha skit je tuu , hahahahha , belom melayang agyyy aw aw , hah ni diaa , lompat kebebasan aku , if aku dh abis pmr nnti , lagi tinggi hah aku lompatt , woahahhahahaha


<-- actualy pic ni aku tanak msukkan tauu but disebabkn aku rse pic ni cumell , hah msuk jelaa , hahahha ,well time ni sedih teramat laa gua ckp sme luuu , KRS dpt no.3 kan kann then dibahan oleh mber taiko gua lakk , cnfirm laa sedih beb , ahhahahha pdahl gimik semata-maat saja laa


<-- cer tgk cer tgkk , ahli kumpulan sorakk lompat tuu , walawehhhh semangat takkk ? ahhahah eza ni cover lakk , cer lompattt , hahahahha


<-- hahahahh agak sakai je pic ni , excted gilak lakk , hahahahha , ni kau eza pahal , tk penah tgk aku lompat ke , bukan nk join kannn (haha tamau mara) , hahahahaha


<-- pic terakhirr , ahha penat aku menaip nii , hahahahah , kitaorg ahli kumpulan sorak KRS , kau ade ????? jgn ckp kau xkesah lakkk okeyyy










*ALHAMDULILLAH DAPAT JUGAK AKU UPTED PSL NII , WOAHAHAH PENAT TAUUU , IF TAK SUKA CARA AKUU , KAU BELAH , ITU SAJA , SORRYY AYAT AKU AGAK GEDIK YE SOOO BUBYEEE*

No comments:

Post a Comment