About me

My photo
BLOG SAYA GANAS , IF TAK SUKA BOLE TEKAN (x) THANX FOR VIEW ,

kawan saya


<-- NURSYAHIRA AFRINA BT AZRI , ok aku kawan kau since form 1, time tu same class , first jumpa kau , memang dalam otak aku , kau ni gedik , yea , yela , mulut kau tak bole dinafikan la , sampai sekarang aku still kawan dengan kau even kau byk buat mslh weh , biasa la , kuat iman , kesabaran terlalu byk , haha puihh je aku ni , one more thing , i never have fren likes you before , so thx fren :) ily


<-- ANIS ADLINA BT MOHD NIZAM , ok ni kawan paling aku syg weh , kenal time form1 jugak , class yg sme jugak , dulu if de pape , kau dengan aku je kan , smpai ade yang jeles kan kan , kau memang terbaik laa weh , takkan aku lupe kau , selalu aku pukul kau kan but kau sabar je kan ? thx kwan , sayang kau gila vavi laa weh , muahh


<-- NURUL NADIA BT HUSSEIN , member rapat aku time form1 , miss giler weh time tu , semua rhsia aku kau tahu and kau simpan je elok2 kan , suka gila kwn dengan kau , and stat form2 kita x rapat , aku pon tak tahu laa , but aku still kwn dengan kau kan ? sayang kau laa nad , malu2 kucing kau la buat aku sayang kau plus2 tauu


<-- SITI NOR AISYAH BT HAMZAH , budak ni laa yang tahan dengan karenah aku , haha kalo x puas hati dengan aku , dia pendam je , susah nk dpt mber mcm ni weh , kau ade ? huh ? nk dekat 3 tahun kita kwn kan , kau dgn aku kdg mcm boyfren aku dh , haha , sori laa salah aku selama ni kat kau yee , sayang kau jugak laaa ecahhhh , grrr aw aw


<-- IZA NAJWA BT MOHD ADNAN , comei kan dia ? weh budak ni cute gila laa , ramai peminat tauu , hah jgn main2 , haha single lagi tauu dia ni , dia ni malu je , sopan santun but bab mnjerit , spe tak ley lwan , kuat teramat , haha , hani sayang jaja tauuu , ingt tauuu ,


<-- NUR AISHAH BT BUYONG , ni bro aku ni , haha , weh kau la satu kepala dengan aku weh , otak gila2 dengan kau jela , sebab kau paham aku weh , haha suka je bahan2 , kita ni suka bg org pkir lain kn , selalu bsik2 sme2 kdg2 , pdhal tak de bnde pape pon , agak bodo jela , ahha syg kau kwn ,


<-- NUR ATHIRAH BT SHUKOR , ni kawan aku tauu , even aku tak rapat dengan dia but otak dia pon ngok ngek jugak , ahha bnde mepek kdg2 , aku belajar dri dia laa , hahaha , alwys happy je dia nii , haha , syg kau jugakkk


<-- ADLI AND ROZLAN , ok ni geng sis aku , haha , diaorg gedik , plus2 diva , bajet popular , haha jangan mara ekk , korang ni terbaikk tauu , tak penah aku tgk korg sedih , even fanahezaa sedih , korang selalu bg kitaorg happy , thx , muah skit je , tak payah byk laa , hahha


*KAWAN SEGALANYA UNTUK KITA , SO HARGAI LAA , AKU SAYANG KORANG TAUU*

No comments:

Post a Comment