About me

My photo
BLOG SAYA GANAS , IF TAK SUKA BOLE TEKAN (x) THANX FOR VIEW ,

kembali XD

wahh salam u all , dah lama tak blogging , lama la sgt (padahal baru bape hari je) , haha yela aku bizi skit laa weh , exam katakan , walawehh , wish me oke , yeazaaa , aku tak tahu la nak post ape ni , rase macam busan kan blog aku ni ? yea i know , huh nanti aku tukar oke , no idea right now , wow , aku nk stry ape ni ? err___'
ok ok ok haa pasal maxis , hello maxis ni kan kan ..........zzzz ahh kalo diikotkan nak aku maki2 je maxis ni weh , tiap2 malam kacau dating aku , asyek2 line tak ade , mak aii takkan aku nak gy tarik wayar kat tiang tu lak baru kau nak adoo , gilo ka=.= huhh kadang2 nak buat SS(super saver , sape yg gayut tiap2 mlm tu tau la) pon tak ley weh , tarak guna laa , taik btul (ops sory ayat gua ni ganas skit) haha yela umum kann , if psl promosi bole pulak maxis tu buat macam2 , nak aku baleng jee , UUUWEKK ! and one more thing , isnin ni (23.5) ahh tarikh paling aku ...... hmmmm sodih ni , apa kehal aku ni ? haha oke , kenal zai (popeye aku weh) haa dia nk pergi tingalkan aku dahh (COP bukan tingalkan selamanye laa , just gy study) kat cheras je wehh ,ok elek hani , elek , seruisly tak de la jauh mne weh , dekat je and dalam malaysia lagi la babehh , dun wori be happy , lagi pon tiap wekend dia balek weh , so senyummmm lalalallalala , kahakahakahakah , ok psl zairul nak pergi tu nnti aku buat post khas utk dia ok , kena bg sweet skit , baru aw aw aw , laaa gedikk ---'
ok last last ok , haha msti dh mnymph dgn post ni , ok nk says gudbye kat sir hadi and munir , you all the best la(puji skit ok, tak ley byk2) haha the best thing i remeber is katt gunung laa , haha chaiyokk , pape pon hope happy in ur life and kalo dh kawen ajak SAYAAAAA (PROMOTE)







<-- heee last day diorg , haha , see see ade pic aku tuu , hahahahaha

No comments:

Post a Comment