About me

My photo
BLOG SAYA GANAS , IF TAK SUKA BOLE TEKAN (x) THANX FOR VIEW ,

Memenatkan laa

hey wazup guys , ade good ka ? haha , weh penat doe , memang bizi jugak la aku ni , dengan aktiviti koko , doing folio , dah la exam nk dekat , mak aii , cikgu macam seksa ade laa , haduhh gua ni bukan robot der , so tak payah laa nk sruh gua jadi kuli lu der , huh tak pkir langsung , hell yaa , okokok , aku paling bengang weh , dulu time aku offer spe nk msuk our chers leader for kawad , semua tergedik2 nk masuk , tgk2 sekarang , dimana ? manyak hampeh laa even mber sendri pon sama , bangang ke tak bangang namanye ? huh , sekarang byk susahkan aku , kena cari budak sana sni laa sebab suara korang entah kemana , laut pon belom tentu weh , tak ape , aku sabar la weh , mls nk komen byk2 , then dah nk dekat exam , hadoi , msti la kena stdy , hah gilak ka tak stdy , ini rumah bole kasi gegar laa kalo asyek on9 ja , tgk tv jaa laa , ahha , oke today 4/5 kan , ade raptai kawad , so budak2 kena la stay doe , perghh masing2 buat gaya tersndri laa beb , haha caya laa , tapi ape yg pnting KRS terbaik laa , ade chers leader lagi tau , haha leader dia tu jgn ckp la :P kahakahkahakaha , manyak ONG btui aa , haha and one more thing , aku tak paham laa mnusia zaman skrg , kenape perlu ade jaga kain org , cer jga suar dlm kau sndri , kan senang , ni tak , mber buat hal sebab org lain , ala babe , kau tak yah kecoh sgt la , bia la gurl tu dgn prob dia , yg kau nk kacau ape kemnde laa , tak pnting laa , kau susahkn gurl tu ade laa , and skrg kau lagi susahkn dri kau sebab pngai kau , kau buat hal sndri dah la , actualy aku dh penat doe nk layan kau weh , fedup but aku sbr , pkir kwn agy laa , aku ni tk jht laa ( pdhal pngai mcm setan weh ) , ahha , so kau dok diam2 dh laa , byk cekadak laa , haha , setel la baik2 ye , aku tanak msuk cmpur cos bukan prob aku , nnti tbe2 aku lak yg gado , mak aii , aku baik doe ( jgn mngelabah sgt la hani oi ) , haha , oke laa , bye* syg u all , wahh glamour gitu aww , ahha , oke

No comments:

Post a Comment