About me

My photo
BLOG SAYA GANAS , IF TAK SUKA BOLE TEKAN (x) THANX FOR VIEW ,

MID YEAR EXAM is coming :(



oh arghhhhhhh , oh no , MID YEAR ? mak aii rase mcm semalam je baru abis exam awai taun ( cito ehh ) huhhh seruisly tahun ni menyeksa aku doe , huh dulu time UPSR bole laa main2 , hey time UPSR duluu kan time bulan 6 ke 7 aku bru stat stdy aww , before tu keje aku main jelaa , opss bukan main tanak stdy ke ape but dulu aku selalu wakil sekolah , macam2 hah , oke yg tu tanak ctew , ahhahahah , huh 16/5 stat mid yearr , oh really ? so scaredddd , puihh stdy stu haprakkk tak mnjadi weh btw sekarang sejarah je aku stdyy , yang lain ??? aduhh aku just buat skit2 je wehh , aku stdyy GHAU GHAUU maa sejarahh , haha mana tak nye , awai taun tu gagal weh ( maluuu nyee ) , sumpah doe time dpt kertas tu , nak nagis pon ade weh but tahan jelaa , ngis buat ape kan , aku ni mne nk stdyy , tu nama nye BODO !! memang bgus laa , sekarang sruisly aku tension wehh jadi calon PMR ni , heleh beb , pmr baruu , spm nntii mcm mno ekk , mencanah kepala lutut gua ni der , huh btw korang semua doakan laa aku yang terbaik yeee , bagi aku jd pelajar cemerlangg mcm org lainn , huh chaiyokkk hanii , gooo , ( semangat tak berhenti2 ) , wahh , oke bubyee ,

No comments:

Post a Comment