About me

My photo
BLOG SAYA GANAS , IF TAK SUKA BOLE TEKAN (x) THANX FOR VIEW ,

TEACHERS DAY !



salam , alahai cuba korang tgk post lama aku weh , walawehh aku rse dh lme aku tak bg salam , oh MG ! gagagagga , ok dah , today teachers day , so happy teachers day , hahahaha , tadi dtg sekolah mcm biasa , then ade perhimpunan , err paling benci , oke pastu ckgu BIG BRO bagi ucapan teks blaa..blaa , aku dari jauh buat dont know je , bukak buku sejarah then baca , then ade pngawas sruh aku tgk depan , weh salah ke aku nk baca buku , bukan selalu aku jd baik weh , huh so buat selambakkkk BADOKKKK jela , kesah sgt ??? puihhh laa weh , then naik kelas , ingt nk wish teachers day kat mumy aku but disebabkan not in mud ( actualy muka ngntok ) so buat elek dh laa , hahaha then exam seni , goshh aku pakai hantam je weh , lukis2 jee , btw ade sir munir tolong lukiskn utk aku , hahhaha fian jeles je bhai , ok thx cikgu , haha , and time balek , ok GGGGG , paling kusut la gua cakap , nk balek smua moto dok himpit dengan aku , dah la dengan nak cepat , bas awal pulak , errrr malas kau la nk gdo ke ape , ade aku kesah sgt ? haha , then dlm bas we all snap pic , hha just a simple pic , so meyh usha skitt







<-- tak bole selekeh lagi ke hah kau hani ? oh aku gy sekolah nak belajar weh , so korg jgn nak complain psl tudung aku ye , kesah pulakkk



<-- ape kemende laa minah ni , agak sewel ke ? haha btw aku tak comel time ni



<-- selepas turun bas , haha kat area rumah ni , hahahha sempat lagi tau XD

No comments:

Post a Comment