About me

My photo
BLOG SAYA GANAS , IF TAK SUKA BOLE TEKAN (x) THANX FOR VIEW ,

^^,

woahahhhahaha , 7/8 perghhhh ponat eden , hah tarikh tu aku ade kawad weh , ops sory aku x masuk kawad ye , haha , aku just msuk kmpulan sorak , OH maikk aii , gua sorak der , terbaikk beb , aku bngun awai weh dlm pkul 4.45 aku rse dh bngun , tak tgk jam pon , huh then icon baju , buat itu ini , pkul 7.15 gerak skolah , first2 dtg , budak2 cakap tabik for hani , walawehhh , malu doe , tbe2 je , haha then ckgu roza sruh aku ni jadi yang angkat dulang tu ? wow apakah ayat gua ni ? haha , ala aku kena pegang dulang and bg teks ucapan for pngetua jaa , so bg jela , diorg kata muka aku atas stage ketat gila , yela weh first time tuuu , haha lu ada ka mcm gua ? hahaha , then stat la kawad , KRS perform no 4 , aku bukan mai semangat lagi aww , caya laa , haha then before competition stat , aku nmpk la budak senior tahun lepas , oh wtv , tak kesah pon okey , haha lepas abis buat persembahan , kitaorg gy belakang , amik gambar wif krs then mula la keluar DSLR kitaorg , woahaha kitaorg okeyyy , cehh , then amik pic gila2 laa , haha , prgi pdg balek budak2 ckp hp budak krs rmai yg hilang , bila chck kat friend finder , hp tu kat mne tah , haha dh jauh dri skolah , great whatt , the end the stry yang agak sakai ni , krs dapat no 3 , hah 3 ? oke ape , lagi pon budak2 tak ckup latihan cos ramai gy kem daerah , so aku puas hati laa , haha ni pic kat bwh , ops soryy pic hanya yg ni , ni pon pkai hp aku and ade skit dri kmra kak min , skit je weh , yg kat kamera , next week diaorg msukkan , see at facebooker yaa






No comments:

Post a Comment