About me

My photo
BLOG SAYA GANAS , IF TAK SUKA BOLE TEKAN (x) THANX FOR VIEW ,

zai (part 1)

yehaaa , walawehh , apakah ? haha , ok ok seperti post yang lalu , aku ckp aku akan psot spcial pnye psl my popeye right ? ok ni baru part 1 , haha ade lak part 1 kan , oke nnti muncul lak part 2 , tnguuuu , haha , seruisly aku suka dia pergi belajar , but kalo dikotkan suka aku just 2% lagi 98% ??? tu mcm2 ha , sedih , macam2 la a, ok aku suka cos dia nak smbung belajar , lagi pon dia harapan family dia kann , anak sulung , biasa laa dude , orang pndai takkan nak pndai tang tu jaa , kang hancusss lak (ayat sapakah) haha elek2 seprti gua bilang kat cheras je dia belajarr (institut professional baitulmal) huh under uitm , ala stiap2 weekend dia balek , so elek hani elek , cool ! haha but mcm la ley jmpa , haha aku ni kena tgk muka dia selalu , sejuk skit (alahai puji nmpk) haha ala webcam kan ade , kita skype laa , ahha btw my dady dah beli lappy so chaiyokk , abis laa lappy tu aku kejakan , haha oke lari tajukk , ok that all , part 1 pon tak tahu nak stry ape , tambah laa part 2 pulak kann , so gudbyee , haha , i will miss you zai , grrr






<-- seorang2 ke bang ? meh adek temankan (sumpah kau gedik hani, eeuww) haha , sian dia kan kan , alahai , study2 elok2 nahh , tamau noti2 nahhh







<-- and one more thing , itu tiger kan kan dia bawak gy belajar sekali , ohhh i will miss you too tiger , haha tu amanat aku tuu tauu , dah 3 bulan tiger tu dengan kitaorgg , bersih lagi weh (aku jaga tau) haha , ILY

2 comments:

  1. wahh ! cite psl ayob kat blog , hehe
    sweet sangad :)

    ReplyDelete
  2. hehehehe , msti laa org dh nak pergi kann , haha tgk part 2 tauu tauu , haha

    ReplyDelete