About me

My photo
BLOG SAYA GANAS , IF TAK SUKA BOLE TEKAN (x) THANX FOR VIEW ,

zai (part 2)

woahahahha oke oke ni haa , tadaaa zai part 2 , wahh ade gitu , kau ade ? kesah ke ? oh plis la , haha sruisly gedik la kau hani , ok great , hah today i meet my lovely person , who ? of cos zairul hakim a.k.a popeye a.k.a ambulance (haha kompem zai gelak kalau dia baca ni , cherss only me and u know about this) haha , just meet kat area sni je babeh , for last laa , after this mybe masing2 bizi kan , oh dapat jugak spend time for my big tettttt tu , haha , ahhh miss that moment sys , alololo gedik nyee , haha ok i know , msti ade yang mnyampah dgn post love love aku ni , walaweh kau jgn kecoh sgt laa , tuhan dah bagi setiap manusia ade perasaan , so kau pkir laa ekk , kwn memang kwn but ade batasan right , haha kang ade lak kena ceramah kat sni (lari tajuk la) haha , ok that all , iloveyousomuchhhhhhhhhhhhhhhhh , i will miss you B , u are the best in my life , muahhhhh :* (tak suka post ni kau belah sekarang)






<-- aw aw aw suka gila gambar ni , lawa kann , haha perasan sudaa , haha dia amik mesti la lawa wehh , haha , iloveyou







<-- says no toooo zzzz , haha , alololo buat2 malu lak kau hani kann , pdahal kau jela jdi model dia tadi , haha nsib baik memory tu byk , kahakhakahakahakha , iloveyou







<-- aw aw so sweet like me hani maduu , wahh , puih gedik kau laa hani , haha , i miss youu syg , haha , aw aw aw grrr ! iloveyou








<-- aw aw aww grrr , jgn jeles tgk pic ni , ahha if nak buat kontroversi kan , kau kontroversi kan diri kau dulu okk , takot makan dri sndri jela weh , huh sekurangnye aku x hipokrit letak pic ni , okkk , iloveyou

No comments:

Post a Comment